Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, από τη διοίκηση των Θεσσαλών εκφράζεται η δυσαρέσκεια κατά των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, τονίζοντας πως το διαιτητικό δίδυμο λειτούργησε μεροληπτικά κατά της ομάδας τους. Παράλληλα, τα Φάρσαλα θέλησαν να ευχαριστήσουν τη Νίκη Βόλου για τη φιλοξενία ενώ ευχήθηκαν περαστικά στον Αθανάσιο Κουτίνα ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Ο ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Krousta, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και την έλλειψη σεβασμού από το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης κυρίων Θεοδώρου-Tσιρτσιμάλη.

Οι συγκεκριμένοι διαιτητές θεωρούμε ότι ενήργησαν μεροληπτικά κατά της ομάδος μας αλλοιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Απαιτούμαι ισονομία και σεβασμό απέναντι στην ομάδα μας και στον ιδρώτα των παικτών μας. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΝΕΝΌΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ».

«Οι άνθρωποι του Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta ευχαριστούν θερμά την Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου για την άψογη φιλοξενία και εύχονται περαστικά στον αθλητή της Νίκης Βόλου Αθανάσιο Κουτίνα ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τον κόσμο των Φαρσάλων ο οποίος ταξίδεψε στον Βόλο και βρέθηκε δίπλα στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta, δείχνοντας την στήριξη του.»