Το νικηφόρο σερί του θέλει να συνεχίσει ο Ηρακλής, ο οποίος στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ομίλου Βορρά της Β’ Εθνικής υποδέχεται στο Ιβανώφειο κεκλεισμένων των θυρών το Ανατόλια. Ο “Γηραιός” δεν θέλει να… στραβοπατήσει απέναντι σε μία ομάδα, η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να είναι ντεφορμέ, προκειμένου να διατηρηθεί σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται, εξάλλου, και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί, ο τοπικός Ιωνικός κοντράρεται με τη ΜΕΝΤ, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της “ουράς”. Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει, όμως, και στην αναμέτρηση των Μαχητών Δόξας Πεύκων με τον Πιερικό Αρχέλαο αφού οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Παράλληλα, την διατήρηση της επαφής του με την κορυφή θα επιδιώξει το Στρατώνι, το οποίο φιλοξενεί τον Ιωνικό Ιωνίας, ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, ο Αίας Ευόσμου αντιμετωπίζει το Μαρούσι.

Τέλος, το Αιγάλεω φιλοδοξεί να διευρύνει το αήττητο σερί του κόντρα στη Μεταμόρφωση Βόλου, η οποία ψάχνει τρόπους να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα:
Αιγάλεω (17:00) Αιγάλεω – Μεταμόρφωση Βόλου (Κυριακόπουλος – Λιότσος)
Ιβανώφειο (κ.θ.) (17:00) Ηρακλής – Ανατόλια (Ζαγορίδης – Τζεβελεκίδου)
ΔΑΚ Ευόσμου (17:00) Αίας Ευόσμου – Μαρούσι (Τσιαπλής – Τσουμαχίδης)
Ζ. Αλεξάνδρου (17:00) Ιωνικός Ν.Φ. – ΜΕΝΤ (Μακρής – Μαντήλας)
ΔΑΚ Πευκών (17:00) Μαχητές Δόξα Πεύκων – Πιερικός Αρχέλαος (Πιτσίλκας Μ. – Ξέρας)
Αρναίας (17:00) Στρατώνι – Ιωνικός Ιωνίας (Καρακατσανίδης – Ελευθεριάδης)

Η βαθμολογία (σε 15 αγώνες): Ηρακλής 26, Φίλιππος Βέροιας 25, Αιγάλεω 23, Στρατώνι 22*, Μαρούσι 21, Μαχητές Δόξας Πεύκων 21, Αίας Ευόσμου 21, Ανατόλια 20, Ιωνικός Ν.Φ. 19, Πιερικός Αρχέλαος 19, Μεταμόρφωση Βόλου 18*, ΜΕΝΤ 18, Ιωνικός Ιωνίας 17.
*Έχουν κάνει τα ρεπό τους