Νέα σελίδα ανοίγει στην πορεία του Αίαντα Ευόσμου, πλέον, καθώς ο μέχρι πρότινος “ισχυρός άνδρας” του συλλόγου, Βασίλης Τέντσος, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα πει “αντίο” στην αγαπημένη του ομάδα (ή αλλιώς… το “παιδί” του, όπως συνηθίζει να χαρακτηρίζει τον Αίαντα), καθώς θα συνεχίσει να ασχολείται μαζί της όντας μέλος του Δ.Σ..

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηβρέττας θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες. Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για τον Αίαντα Ευόσμου αναλαμβάνοντας τη γενική εποπτεία του τμήματος μπάσκετ καθώς, πλέον, θα είναι αυτός που θα κινεί τα νήματα στους “κόκκινους”.

Μία εξέλιξη που δεν αλλάζει στο ελάχιστο τους στόχους και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων της ομάδας καθώς πρόδηλο είναι πως ο Νίκος Χατζηβρέττας θα συνεχίσει με το ίδιο μοτίβο το άκρως επιτυχημένο έργο του απερχόμενου προέδρου, Βασίλη Τέντσου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός πως έχει αρχίσει, ήδη, να “τρέχει” την ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν ξεκινώντας συζητήσεις με παίκτες και προπονητικό τιμ.