Με ανακοίνωσή της η Ευκαρπία ενημερώνει τους φιλάθλους της για την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας για την νέα σεζόν, η οποία θα την βρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β’ Εθνική.
 
Η ανακοίνωση της ομάδας:
 
«Με σύνθημα ΄΄Πάρε την Ομάδα στα χέρια σου΄΄ ξεκίνησε η επαναδιάθεση των καρτών Διαρκείας – Μέλους για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016, που θα βρει τον Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ για πρώτη φορά στην ιστορία του στα γήπεδα τη Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ.
 
Η διοίκηση του συλλόγου έχει ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ, τόσο στο Ανδρικό τμήμα (Β΄ Εθνική) όσο και στο Γυναικείο (Α΄ ΕΚΑΣΘ), προκειμένου η ομάδες να παρουσιαστούν δυνατές και ανταγωνιστικές.
 
Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, θέλουν τη στήριξη του κόσμου και με αυτή τη λογική εξέδωσαν ανακοίνωση.
 
Οι φίλαθλοι με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας εξασφαλίζουν την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια του αγαπημένου τους συλλόγου και γίνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας μας, κερδίζοντας μοναδικές ανταποδοτικές παροχές.
 
Οι τιμές είναι χαμηλές δεδομένου των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων, ξεκινούν από τα 10 Ευρώ και θα ισχύσουν για τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και φιλικών όπως παρακάτω:
 
1. Της Ανδρικής Ομάδας για το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (15 Αγώνες επίσημοι και 10 περίπου Αγώνες φιλικά).
2. Της Γυναικείας Ομάδας για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΘ (15 περίπου αγώνες επίσημοι και 10 περίπου φιλικά) .
3. Της Κ20 Ομάδας για το πρωτάθλημα Νέων της ΕΚΑΣΘ (14 τουλάχιστον αγώνες)
 
ΣΥΝΟΛΟ 64 ΑΓΏΝΕΣ!! 
 
ΤΙΜΕΣ
 
Ατομικό
 
30 Ευρώ.
 
Φίλων – Συλλόγων (Δύο εγγραφές και πάνω)
 
Οι 2 Κάρτες 50 Ευρώ. (25 ευρώ το Άτομο)
 
Οι 5 Κάρτες 100 Ευρώ (20 ευρώ το Άτομο)
 
Οι 10 Κάρτες 150 Ευρώ (15 ευρώ το Άτομο)
 
Οι 30 Κάρτες 300 Ευρώ (10 ευρώ το Άτομο)
 
Οικογενειακό – Πολυτέκνων (Δύο Γονείς και όλα τα παιδιά έως 17χρ.)
 
50 Ευρώ.
 
Το μεμονωμένο εισιτήριο για όλους τους εντός έδρας αγώνες του Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ θα έχει τιμή 5 ευρώ (Β΄Εθνική),3 ευρώ (ΕΚΑΣΘ). 
 
Προνόμια
 
Α) Συμμετοχή σε επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας αλλά και σε εκδηλώσεις χορηγών και συνεργατών.
 
Β) Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες και συνεργάτες της Ομάδας που θα ανακοινώνονται καθημερινά εδώ και ολοκληρωτικά με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
 
Γ) Έκπτωση 10% στις εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών.
 
ExtraBonus για τους κατόχους καρτών διαρκείας 2015-16
 
Επιβραβεύουμε τους πιστούς φίλους της ομάδας μας.
 
Όσοι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο Κλειστό Γυμναστήριο, θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν 10 κάρτες διαρκείας της επομένης σεζόν. 
 
ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 
Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της Ομάδος (Κλειστό Γυμναστήριο Ευκαρπία), τηλ: 2310-685311. Ώρες 18:00-21.00 Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο και στα τηλέφωνα 6977 658 951 .
 
Πέρυσι με την στηριξή σας η Ομάδα έκανε την υπέρβαση,κατακτώντας την άνοδο στην Β΄Εθνική. Φέτος η κατηγορία είναι πιο δύσκολη, η Δκση έπραξε το χρέος της να ενισχύσει την ομάδα με νεαρούς και φέρελπις παίκτες διατηρώντας την ιδια συνταγή, απομένει τώρα η στήριξη σας δηλ.όλης της τοπικής και επιχειρηματικής κοινωνίας και όχι μόνο, ΟΛΟΙ πρέπει να βοηθήσουμε,κάθε κάτοικος της Ευκαρπίας και γενικά της Δυτικής θεσσαλονίκης πρέπει να έχει μια κάρτα στα χέρια του η οποία μεταφράζεται σε μία θέση στην κερκίδα.
 
Ελάτε λοιπόν να ξαναζήσουμε το όνειρο,ένα όνειρο που άρχισε πριν πριν 4 χρόνια και συνοδεύτηκε με 3 ανόδους σε 4 χρόνια!
 
Βοηθήστε με τον τρόπο σας στην διάθεση των καρτών διαδίδοντας σε φίλους και συγγενείς ότι, η Β΄Εθνική Μπάσκετ ειναι εδώ, στην ΕΥΚΑΡΠΙΑ!
 
Σας περιμένουμε και πάλι κοντά μας για να συνεχίσουμε να έχουμε και φέτος μία απόρθητη έδρα και οι Κυριακές μας να είναι μια γιορτή. 
 
Το Δ.Σ του Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
 
”Ειμαστε Μαζί Είμαστε Ένα”».