Τα… πεύκα είναι το… στοιχείο του Αλέξη Μαυρίδη και φαίνεται πως αφήνουν πάντα την σφραγίδα τους στη καριέρα του. Ο έμπειρος φόργουορντ έπαιζε στην Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου κάνοντας μάλιστα μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, καθώς είχε μ.ο. 8.5 πόντους. Ο Μαυρίδης θα παίξει και φέτος στην Β’ Εθνική. Και θα είναι και πάλι στο στοιχείο του, τα πεύκα. Οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, συμφώνησαν μαζί του και ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του.

Ο Μαυρίδης έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στο μπάσκετ. Ξεκίνησε από την Μελίκη και πέρασε από πολλές ομάδες, ανάμεσά τους ο Μαντουλίδης, ο Μακεδονικός, ο Φίλιππος, ο Αίας Ευόσμου.

«Βρίσκει» τον γιο του στην ομάδα

Το ωραίο είναι ότι ο Μαυρίδης.. βρίσκει στη νέα του ομάδα, τον γιο του, ο οποίος παίζει στις Ακαδημίες του Συλλόγου, στο τμήμα των Συκεών

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων:

«Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας με την προσθήκη του Αλέξη Μαυρίδη. Ο έμπειρος forward συμφώνησε σε όλα με τη Διοίκηση της ομάδος μας και θα φορά για τη νέα χρονιά τη φανέλλα της ομάδας μας. Την ίδια φανέλλα που φοράει και ο ταλαντούχος μικρός υιος του καθώς ο Junior Μαυρίδης αγωνίζεται στις ακαδημίες μας στο τμήμα των Συκεών.

Ο Αλέξης έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία έχοντας αγωνιστεί για χρόνια στον Αίαντα Ευόσμου και στο Πευκοχώρι. Ο Αλέξης με την ποιότητα του θα δώσει σημαντικές λύσεις στην front line του coach Γεροφώτη και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του και τους νεότερους “ψηλούς” της ομάδος. Τον καλοσωρίζουμε λοιπόν και του ευχόμαστε μια γεμάτη χρονιά μακριά από τραυματισμούς».