Τα Τρίκαλα πενθούν από χθες (11/1) το θάνατο του Κώστα Θεοχάρη, ενός ανθρώπου με πολύπλευρη προσφορά στο θεσσαλικό μπάσκετ. Ο Κώστας Θεοχάρης υπήρξε ιδρυτής του Ερμή Τρικάλων και παράγοντας στον τοπικό Σπόρτιγκ, ενώ διετέλεσε ακόμα προπονητής, διαιτητής και κριτής στη σταδιοδρομία του στο μπάσκετ.

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών και η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (12/1) στα Τρίκαλα. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν και οι δύο ομάδες των Τρικάλων που βρίσκονται στη Β’ Εθνική, ο Αίολος και οι Ίκαροι.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Tο Δ.Σ. του Αίολου Τρικάλων εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Θεοχάρη που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Η προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ σε τοπικό επίπεδο ήταν μεγάλη. Σε εποχές που το άθλημα έψαχνε τον βηματισμό του ο Κώστας Θεοχάρης έβαλε θεμέλια για την άνθηση του αθλήματος. Τόσο ως παράγοντας στον Σπόρτιγκ, όσο και από το χώρο της διαιτησίας και όχι μόνο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

«Η οικογένεια των Ικάρων Τρικάλων εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο ενός εκ των πρωτεργατών του Τρικαλινού μπάσκετ, του Κώστα Θεοχάρη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».