Η ομάδα των Χανίων μετά το μεγάλο βήμα που πραγματοποίησε και πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, “χτίζει” το ρόστερ έτσι ώστε να πραγματοποιήσει μία σπουδαία χρονιά στην κατηγορία. 

Μετά την απόκτηση του Γιώργου Μανάκα, ο ΑΟΚ Χανίων κινήθηκε εξίσου δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο λόγος για την προσθήκη του Γιάννη Παναρετάκη στο ρόστερ της κρητικής ομάδας.

O Παναρετάκης είναι μόλις 23 ετών, έχει ύψος 2,03 και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ, όντας πολύ αποτελεσματικός εκεί. Στο παρελθόν, από το 2015 έως και το 2018 βρέθηκε στο ρόστερ του Ρεθύμνου, ενώ την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα playoff με τη φανέλα των Loughborough Riders. 

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, επέστρεψε στο “σπίτι” του και την πατρίδα του, αγωνιζόμενος στην ομάδα του Δούκα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Έλληνας φόργουορντ θα δυναμώσει στο μέγιστο το ρόστερ των Χανίων, ενώ αναμένονται και νέες κινήσεις από το κρητικό σωματείο.