Πραγματική “μάχη” γίνεται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο ΚΑΟ Χαλκιδικής (Ευρώπη Πευκοχωρίου) ετοιμάζεται ήδη για την Γ’ Εθνική καθώς έχει μόλις μία νίκη και -2 από το περσινό πρωτάθλημα. Η μάχη γίνεται για την αποφυγή των άλλων τριών θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό. Στην προτελευταία θέση συναντάμε το Στρατώνι με ρεκόρ 5-15, το οποίο θα χρειαστεί υπέρβαση για να σώσει την κατηγορία. Στην τρίτη από το τέλος θέση, βρίσκεται ο Έσπερος Λαμίας (ρεκόρ 7-13) μετά την ήττα του από τον ΓΑΣ Κομοτηνής. Ενώ στο ρεκόρ 8-12 γίνεται το έλα να δεις. Πολύγυρος, ΧΑΝΘ και ΓΑΣ Κομοτηνής ισοβαθμούν στην τέταρτη από το τέλος θέση που οδηγεί στην Γ’ Εθνική. Πιο ασφαλής πρέπει να αισθάνονται ο Αίαντας Ευόσμου και ο Πρωτέας Γρεβενών με ρεκόρ 9-11 ενώ τα Φάρσαλα βρίσκονται στην όγδοη θέση με ρεκόρ 10-10.

Αυτή η μίνι ανάλυση του δεύτερου μισού του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Β’ Εθνικής έγινε για να δείξουμε την σημασία της νίκης του ΓΑΣ Κομοτηνής στην Λαμία που στο φινάλε μπορεί να μετρήσει “διπλά”.

Δείτε το πως οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν αυτή την σπουδαία νίκη αλλά και τα όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές, Νεοκλής Λεμονίδης (των νικητών) και Γιάννης Σοφογιάννης (των ηττημένων):