Ο Κ.Σ. Γέφυρας επιβλήθηκε του Αίολου Τρικάλων/Γόμφοι με 55-48 στους αγώνες κατάταξης των δεύτερων ομάδων των τεσσάρων ομίλων της Β΄Εθνικής.

Έτσι προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, ο οποίος θα διεξαχθεί στον Βόλο και αντίπαλος θα είναι η ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ., η οποία με τη σειρά της νίκησε το Αιγάλεω.

Τα highlights του ματς:

 

Δεκάλεπτα: 6-14, 21-34, 34-48, 48-55

Αίολος-Γόμφοι (Φόρος): Μόσιαλος 2, Παππάς 13, Ζώρζος, Μοσχόπουλος, Κολότσιος 5 (1), Τσιγγενόπουλος, Χατζής, Ιωάννου, Ευαγγελόπουλος, Ψύρρας 3 (1), Θέος 14 (2), Δέσπος 11.

Γέφυρα (Χατζηκυριακίδης): Κελεσίδης 2, Μπρόζος 12 (1), Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χατζηκυριακίδης 26 (5), Στράτος, Μπένας 5, Καλαϊτζίδης 2, Ευσταθιάδης, Καλογιαννίδης 8 (1).

Ο κυριακάτικος τελικός στο ΕΑΚ Βόλου

Την προσεχή Κυριακή (29/5) ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. και Κ.Σ. Γέφυρας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό των αγώνων κατάταξης, με το νικητή να τερματίζει 2ος στην τελική κατάταξη των φετινών ομίλων της Β΄Εθνικής.

Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν στον Βόλο και σήμερα ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι διαιτητές της μεταξύ τους διαμάχης.

Αυτοί θα είναι οι Σταματόπουλος, Δόλγυρας και Γιαννούλης, με κομισάριο τον Μιναρετζόπουλο και ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΦΕΑ απέκλεισε το Αιγάλεω με 95-85, ενώ η Γέφυρα πήρε τη νίκη επί του Αίολου Τρικάλων/Γόμφοι με 55-48.

Οι ηττηθέντες, Αιγάλεω και Αίολος/Γόμφοι θα λύσουν τις διαφορές τους την 1η Ιουνίου στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας και θα οριστεί η τελική κατάταξη στην Β΄Εθνική, μετά και τους αγώνες κατάταξης.