Το αήττητο σερί του θέλει να διευρύνει μεθαύριο (03/03, 17:00) ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου. Οι νεοφώτιστοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όπως απέδειξαν με το “διπλό” στο Ιβανώφειο, και κόντρα στους “κόκκινους” στοχεύουν να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την Α2 κατηγορία.

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας, δήλωσε αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ομάδα του Ευόσμου: “Σεβόμαστε τον Αίαντα και θα τον αντιμετωπίσουμε όπως και όλες τις ομάδες μέχρι τώρα. Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά”.

Από την πλευρά του, ο “ισχυρός άνδρας” του συλλόγου, Γιώργος Τραπεζανλίδης, υποστήριξε: “Η νίκη με τον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντική και μας έδωσε ένα προβάδισμα σε σχέση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω όμως ότι η πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος για τον Φίλιππο είναι από δω και πέρα.

Απευθύνομαι στον κόσμο, ο οποίος πρέπει να καταλάβει την κρισιμότητα των από δω και πέρα παιχνιδιών, αρχίζοντας με τον Αίαντα Εύοσμου την Κυριακή, και να βρεθεί στο γήπεδο δίνοντας ώθηση στην ομάδα για να κρατηθεί η έδρα μας αλώβητηΗ συγκλονιστική του παρουσία, στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν καθοριστική για τους παίχτες και τους προπονητές. Αυτό θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κάνω έκκληση λοιπόν στο φίλαθλο κοινό της Βέροιας να στηρίξει για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας.

Όμως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός από παίχτες και προπονητές και όπως δήλωσα και στους ίδιους, τα πανηγύρια μετά την νίκη του Ηρακλή τέλειωσαν από την επόμενη μέρα. Η ομάδα αγωνιστικά αλλά και οικονομικά είναι στην καλύτερη της φάση και έχουμε όλες τις προδιαγραφές, στο δυσκολότερο, όπως είπα και προηγουμένως, σημείο τους πρωταθλήματος να διεκδικήσουμε καθαρά την άνοδο μας στην Α2. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο γήπεδο“.