Σε σίριαλ εξελίχθηκε η φετινή μεταγραφική περίοδος για τον Δημήτρη Σιόλογκα, ο οποίος μετά τη φοβερή χρονιά που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας, αρχικά υπέγραψε στον Εθνικό Πειραιώς, απ’ όπου αποχώρησε πρόωρα, ενώ πριν τρεις μέρες, έδειξε πως τελικός του προορισμός θα είναι ο Α.Ο. Αγρινίου.

Τελικά, τίποτε από τα δύο δεν θα συμβεί, καθώς σε αμφότερες τις περιπτώσεις υπήρξε ένα σοβαρό εμπόδιο που αφορά καθαρά οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι τον αναγκάζουν να βρίσκεται κοντά στο πατρικό του σπίτι στη Θεσσαλονίκη, όπως εξάλλου συνέβη και πέρυσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, η ομάδα που τελικά θα τον έχει στο ρόστερ της είναι τα Φάρσαλα. Αφενός η σχετικά κοντινή απόσταση της πόλης σε σχέση με την Αθήνα ή το Αγρίνιο, αφετέρου η παρουσία του Στέφανου Πέρκου, ήταν οι λόγοι για την επιλογή του. Η ομάδα της Θεσσαλίας τον προσέγγισε εξαιρετικά και κατάφερε να τον πείσει να υπογράψει και θα βρεθεί ξανά στη διάθεση του Στέφανου Πέρκου, με τον οποίο είχε πραγματοποιήσει αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ηρακλή στην Α2.

Ο Σιόλογκας είναι διεθνής, με πλούσια αθλητικά προσόντα και θα αποτελέσει ένα… βαρύ χαρτί για τα Φάρσαλα στην προσπάθειά τους να κάνουν αισθητή την παρουσία του στη Β’ Εθνική.