Όσο περίεργο κι αν είναι για ένα παιχνίδι μπάσκετ, η φιλική αναμέτρηση του Αίαντα Ευόσμου με την Ευκαρπία ήρθε ισόπαλη 81-81 στην παράταση. Ο αγώνας στην κανονική διάρκεια τέλειωσε 76-76, οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα έξτρα πεντάλεπτο, το οποίο όμως δεν ανέδειξε και πάλι νικητή.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Γιάννης Χατζούλης και Δημήτρης Πετρόπουλος αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε λόγος να παιχτεί και δεύτερη παράταση, αφού έτσι κι αλλιώς το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε καμία απολύτως σημασία κι έτσι το σημερινό φιλικό παιχνίδι δεν ανέδειξε καμία ομάδα νικήτρια.

Ο προπονητής της Ευκαρπίας, Δημήτρης Πετρόπουλος, ο οποίος είδε τους Δάνη Αρνίδη και Νίκο Χατζημιχαηλίδη να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, μετά την φιλική αναμέτρηση δήλωσε στο basketblog.gr:

“Πρώτο μέλημά μας είναι να δέσει η ομάδα γιατί το 80% των παικτών μας είναι καινούριοι. Επομένως εστιάζουμε στο κομμάτι του να γνωρίσουν τη φιλοσοφία του προπονητή, να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάω και να καταλάβει ο καθένας το ρόλο του. Για το χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε, 15 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, είμαι αρκετά ικανοποιημένος και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Βέβαια χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά, ώστε να είμαστε έτοιμοι και δεν εφησυχάζουμε”.

Εν τω μεταξύ,ο  23χρονος παίκτης του Αίαντα Ευόσμου, Κώστα Σταύρου, στάθηκε στην κούραση, τονίζοντας πως μέρα με τη μέρα η ομάδα του θα είναι καλύτερη: “Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας, καθώς για ακόμα μία φορά δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Η αλήθεια είναι ότι μας βγαίνει η κούραση από τις διπλές προπονήσεις που κάνουμε, αλλά πιστεύω πως μέρα με τη μέρα θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι με σκοπό να είμαστε 100% έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.