Η διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου είχε δείξει ξεκάθαρα τελευταία ότι ο αρχικός στόχος ήταν να παραμείνουν στην ομάδα όλα τα σημαντικά  στελέχη της σεζόν που τελείωσε με πρώτο και καλύτερο τον Τάσο Νικητόπουλο. Ο προπονητής της ομάδας συμφώνησε να μείνει στον πάγκο και στη νέα χρονιά και οι Κορίνθιοι έριξαν από κει και πέρα το βάρος στην ανανέωση των συμβολαίων βασικών παικτών.

Η ομάδα μετά τον Νικητόπουλο άκουσε άλλα τρία «ναι» από τους Δημήτρη Μακρή, Μάριο Σακελλαράκη, Γιώργο Κωνσταντίνου, καθώς οι τρεις παίκτες συμφώνησαν να ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας της ομάδας με τον Τάσο Νικητόπουλο: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάσο Νικητοπουλο. Για τρίτη λοιπόν σεζόν συνεχίζουμε μαζί, καταστρώνοντας ήδη το πλάνο για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παραμονή των Μακρή, Σακελλαράκη, Κωνσταντίνου: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας με τρία “δικά” μας παιδιά. Ο Δημήτρης Μακρής, ο Μάριος Σακελλαράκης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου θα συνεχίσουν να πρεσβεύουν το όραμα μας, φορώντας για ακόμα μία χρονιά τη φανέλα της Κορίνθου»!