Η ομάδα του Δούκα δεν έχει καταφέρει φέτος να παρουσιάσει πολύ θετικό πρόσωπο στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η ομάδα του Κώστα Αγγέλου βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-16. Την Κυριακή (08/03) καλείται να αντιμετωπίσει το δύσκολο εμπόδιο της ομάδας του Αμαρουσίου. Το Μαρούσι είναι αρκετά επικίνδυνο αφού ηττήθηκε στο ντέρμπι της κορυφής από τον Πανερυθραϊκό και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες. Από την άλλη, και ο Δούκας προέρχεται από ήττα στην έδρα της Βούλας από τον Πρωτέα και επιθυμεί μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο αθλητής της ομάδας Γιώργος Τζελάλης μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Γιάννη Παναρετάκη στα παρκέ.

Δείτε τι δήλωσε ο Τζελάλης για το παιχνίδι με το Μαρούσι:

«Το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή ομάδα που φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι τους και να παλέψουμε για το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι μια ακόμη πρόκληση και θέλουμε να βγάλουμε την απαραίτητη ενέργεια για να την αντιμετωπίσουμε. Η επιστροφή του Γιάννη Παναρετάκη στο παρκέ μετά το χειρουργείο του, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ. Είμαι αρκετά χαρούμενος διότι το κλίμα της ομάδας είναι πολύ θετικό και υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά».

Δείτε και τη δημοσίευση του Δούκα για το παιχνίδι της Κυριακής: