Για ένα μπουκάλι και ένα… φτύσιμο (και μάλιστα στην λάθος έξοδο, αφού από αλλού είχε προαποφασιστεί  από ΑΕΚ και Αστυνομία ν’ αποχωρήσει η ομάδα του Ψυχικού) η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ποινής.

Οι “δηλώσεις” στήριξης του κόσμου της ΑΕΚ από τον τεχνικό του Ψυχικού (Ρεμεντέλα) δεν έπιασαν τόπο. Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΚ έχοντας κατά νου και την “κίτρινη κάρτα” (επίπληξη) της αναμέτρησης με τον Αμύντα έβγαλε στην ΑΕΚ… κόκκινη, όπερ σημαίνει κλειστές πόρτες, αλλά για του …χρόνου! Η ΑΕΚ ενδέχεται δηλαδή να εκτίσει την ποινή της στο Κύπελλο, αν και εφόσον βεβαίως καταφέρει την άνοδο στην Α2. Το κυριακάτικο ματς με τον Δούκα θα γίνει κανονικά με κόσμο στη Ζωφριά, αν και ελέω… Πανθρακικού οι εκτιμήσεις των υπευθύνων της ΑΕΚ κάνουν λόγο για “αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης”.

Η (μάλλον… ασύντακτη) ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: “Με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΚ επιβάλλεται στο Σωματείο, ΑΕΚ, την ποινή (σ.σ. αντί “η ποινή”) της διεξαγωγής μιας (1) αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών”.