Ο παλαίμαχος αθλητής που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Πανερυθραϊκό ως παίκτης, επιστρέφει στην ομάδα ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο, καθώς θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι ο παλαίμαχος αθλητής μας, Γιώργος Ζερβός, αναλαμβάνει τη θέση του Τιμ Μάνατζερ της ομάδας μας από τη φετινή σεζόν 2018-2019.

Ο Γιώργος Ζερβός υπήρξε σπουδαία δόξα του παρελθόντος και ένας απ’ τους αθλητές που το όνομά τους συνδέθηκε άρρηκτα με την ιστορία του Πανερυθραϊκού, ως ένας απ’ τους μεγάλους πρωταγωνιστές εντός παρκέ, που έβαλαν τη “σφραγίδα” τους στην “εκτόξευση” της ομάδας μας και την εδραίωσή της σε υψηλό επίπεδο.

Πλέον, ο Γιώργος Ζερβός, επιστρέφει στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του αυτή τη φορά από τη θέση του Τιμ Μάνατζερ και μέσα απ’ την καρδιά μας του ευχόμαστε καλή δύναμη σε αυτή τη νέα αρχή, για εκείνον, στον Σύλλογο.

Ο Πανερυθραϊκός τιμά την ιστορία του!