Ο Δημήτρης Μήτσου πέτυχε 18 πόντους χθες (9/12) απέναντι στα Φάρσαλα και ήταν ένας από τους μπροστάρηδες της νίκης του Αγρινίου με 73-71 κόντρα στους φιλοξενούμενους που είχαν ως πρώτο βιολί τον  πολύπειρο Σωτήρη Γκιουλέκα με 21π.

Οι δυο παίκτες μίλησαν μετά το ματς για την εμφάνιση των ομάδων τους.

Ο παίκτης των Φαρσάλων Σωτήρης Γκιουλέκας μίλησε για τα κλειδιά του αγώνα, έχρισε φαβορί για την άνοδο το Αγρίνιο και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θεωρώ ότι κάναμε κάποια λάθη σε σημαντικά  σημεία του αγώνα τα οποία μας στοίχισαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αξία της προσπάθειας μηδενίζεται. Συνεχίζουμε για να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Θεωρώ ότι η προσπάθεια που κάναμε όλοι μας ήταν πάρα πολύ καλή και ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

Θεωρώ ότι οι ομάδες που θα έχουν διάρκεια ειδικά στον Β’ Γύρο θα ‘ναι αυτές που θα είναι ψηλά στην βαθμολογία γιατί δεν είναι πρωτάθλημα ενός ή δυο ταχυτήτων. Ολες οι ομάδες μπορούν να χάσουν από όλες τις ομάδες, οπότε η διάρκεια παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Θεωρώ ότι το Αγρίνιο θα είναι από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και να πετύχουν τους στόχους τους. Από την αρχή της χρονιάς αυτό που θέλαμε στα Φάρσαλα είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί είτε παίζουμε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας. Σίγουρα πρέπει να κερδίζεις και παιχνίδια γιατί αυτά είναι που δυο δίνουν πρώτα απ’ όλα την παραμονή στην κατηγορία και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει μέσα από την προσπάθεια που κάνουμε. Το πιο σημαντικό είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτός είναι ο βασικός στόχος».

Ο παίκτης του Αγρινίου, Δημήτρης Μήτσου τόνισε μεταξύ άλλων:  «Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες πολύ δυνατή στο physical game. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στα ατού της αντίπαλης ομάδας. Ηταν ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι κρίθηκε από το γεγονός ότι εμείς κατεβάσαμε το τέμπο στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί καταφέραμε και πήραμε μια μεγάλη διαφορά. Δεν καταφέραμε ωστόσο να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Παρόλα αυτά ήμασταν ψύχραιμοι στο τέλος και εύστοχοι στις βολές και πήραμε τη νίκη».

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΗ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΣΟΥ