Κανένα προγνωστικό δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο στο φετινό, συναρπαστικό πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής, καθώς οι ανατροπές και το σασπένς είναι κυρίαρχα στοιχεία στα παιχνίδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το διπλό του Πρωτέα στην Ερυθραία.

Παρότι η ομάδα της Βούλας βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις και αυτή τη στιγμή θεωρητικά παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, εν τούτοις κατάφερε να κατακτήσει ένα παλικαρίσιο εκτός έδρας ροζ φύλλο απέναντι στον εκ των πρωταγωνιστών, Πανερυθραϊκό. Ο Βαγγέλης Βλάχος καθοδήγησε ιδανικά τους παίκτες του σε ένα απολαυστικό πρώτο ημίχρονο και παρότι οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά στο δεύτερο μέρος ήταν αδύνατον να κάνουν την ολική επαναφορά, παρά την ποιότητα και το πάθος των αθλητών του Δημήτρη Χουχουλή.

Ο Πρωτέας ευτύχισε να έχει σε φοβερή κατάσταση τον Παύλο Τοπάλη, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα. Ο έμπειρος φόργουορντ βρήκε ρυθμό από νωρίς και “εκτέλεσε” την πρώην ομάδα του, σημειώνοντας 26 πόντους με εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας.

Η κλάση του είναι απαραίτητο συστατικό για το συγκρότημα της Βούλας που μπορεί να πετύχει τους στόχους του αν συνεχίσει με το πόδι στο… γκάζι.