Ο Πιερικός Αρχέλαος  γνώρισε την εκτός έδρας ήττα  με 94-90 από τον Πολύγυρο στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στον όμιλο του Βορρά της Β’ Εθνικής. 

Οι Θανάσης Τοπούζης και Κώστας Παρμακτσίδης σχολίασαν στην επίμημη στοσελίδα της ομάδας το πρόσφατο ατυχές αποτέλεσμα, με τον έμπειρο σέντερ να στέκεται στο γεγονός πως παρότι ο έλεγχος του παιχνιδιού ήταν στα χέρια του Πιερικού, τελικά δεν κατάφερε να αποσπάσει το “διπλό”.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

 Θανάσης Τοπούζης: “Ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας, το δεύτερο, που ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα δυστυχώς δεν γυρίσαμε στην Κατερίνη με το ροζ φύλλο. Εμείς ως αθλητές οφείλουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας λάθη και την επόμενη Κυριακή (29/11, 17.00, εντός με Ανατόλια) να κερδίσουμε, παίζοντας παράλληλα καλό μπάσκετ και προσφέροντας θέαμα. Τι ωραίο θέαμα στον εντός έδρας αγώνα με την Καστοριά που το γήπεδο ήταν γεμάτο, παιδιά!”.

 Κώστας Παρμακτσίδης: “Ήταν δύσκολος αγώνας στον οποίο προσπαθήσαμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να κατακτήσουμε τη νίκη, ωστόσο δεν τα καταφέραμε, παρά την πολύ καλή απόδοση που είχαμε. Το γεγονός αυτό μας δίνει κίνητρο ώστε να αγωνιστούμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος στη συνέχει. Σημασία δεν έχει η προσωπική απόδοση, αλλά η ομαδική. Την Κυριακή (22/11) ήμουν εγώ και ο Πρόδρομος, την άλλη εβδομάδα θα είναι κάποιος άλλος αθλητής που θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα. Εμείς κάνουμε προσπάθεια συλλογική για να πετύχουμε τους κοινούς στόχους μας και να αναδειχθούμε μέσω της καλής πορείας του Πιερικού”.