Ολοκληρώθηκε το τουρνουά εις μνήμην Λάζαρου Τσιρέλα, το οποίο διοργάνωσε ο ΑΟ Πολύγυρος και συμμετείχαν Μακεδονικός, ΔΕΚΑ και Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο Μακεδονικός πήρε τον τίτλο γοήτρου, κερδίζοντας τον οικοδεσπότη Πολύγυρο με 60-45.

Στον μικρό τελικό, η ΔΕΚΑ λύγισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 84-58 και κατέλαβε την 3η θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολυγύρου για το τουρνουά:

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ” Λάζαρος Τσιρέλας”  με νικήτρια την ομάδα του Μακεδονικού, η οποία επικράτησε στον τελικό της ομάδας μας με 60-45.

Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα της ΔΕΚΑ επικρατώντας του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 84-58.

Στο μεσοδιάστημα των δύο αγώνων, σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε  η τελετή μνήμης προς τιμήν του αδικοχαμένου προέδρου του συλλόγου μας Λάζαρου Τσιρέλα.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα του Μακεδονικού από τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κύριο Ιωάννη Γιώργο.

Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα σωματεία που παρευρέθησαν στην διοργάνωση και ελπίζουμε το τουρνουά αυτό να καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια  να γίνει θεσμός.Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Πολυγύρου και την Περιφέρεια για την πολύτιμη συνδρομή τους στην διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Θερμές επίσης ευχαριστίες στην Ταβέρνα ” Αποστόλης”, στο Τουριστικό περίπτερο ” Έξι Βρύσες” στον Πολύγυρο και στην ταβέρνα ” Στα ” Κοκκινόγεια του Σάκη” στον Άγιο Πρόδρομο για την βοήθεια τους.