Ο Ανδρέας Κεσαπίδης και ο Έσπερος ΑΟΠΑ, θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, μετά από 2 χρόνια κοινής πορείας, με τον πρώην προπονητή της πατρινής ομάδας να αποχαιρετά όσους στήριξαν την προσπάθεια του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ανδρέας Κεσαπίδης στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Η προπονητική εκτός από τις έντονες στιγμές που χαρίζει έχει και δύσκολες αποφάσεις. Τέτοια ήταν και η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας με το Έσπερο. 2 χρόνια που καταφέραμε αρκετά με πολλή δουλειά και ίσως μπορούσαμε και παραπάνω. 2 χρόνια με πολλές όμορφες αλλά και αρκετές δύσκολες στιγμές που όμως αυτός είναι ο αθλητισμός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Εσπέρου και ειδικά στον Κωνσταντίνο Μαρλαφέκα που μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα και ελπίζω να φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και τα 2 χρόνια τον Μιχάλη, τον Κώστα και τον Κώστα που ‘’γράψαμε’’ αρκετές ώρες στο γήπεδο ώστε να πετύχουμε τους στόχους.

Αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους αθλητές που συνεργάστηκα και τα 2 χρόνια, που με ανέχτηκαν και δούλεψαν όσο πιο επαγγελματικά μπορούσαν και κατάφεραν αρκετά πράγματα. Οφείλω σε αυτούς ότι μέσα από την συνεργασία μας με βοήθησαν να βελτιωθώ σαν προπονητής αλλά και σαν άνθρωπος.
Εις το επανιδείν!!».