Ο Θοδωρής Πανάρας και ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισα να πάρουν χωριστούς δρόμους πουν «αντίο» μετά από δυο χρόνια γεμάτα επιτυχίας και μετά την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική. Ο πολύπειρος παίκτης που θα αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του, έστειλε το δικό του ξεχωριστό «αντίο» στην ομάδα με ένα μήνυμα που ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook.

Μίλησε για έναν κύκλο που έκλεισε και έναν άλλο που ανοίγει. Για δυο χρόνια γεμάτα πρωτόγνωρες εμπειρίες και έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους και ειδικά στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά o Θοδωρής Πανάρας ανέφερε στο μήνυμά του:

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος ανοίγει. Μετά από δύο χρόνια γεμάτα πρωτόγνωρες εμπειρίες στον ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έφτασε η ώρα της αποχώρησης. Ευχαριστώ τον κύριο Γιάννη Μάντζιο και τον κύριο Νίκο Σιουμάλα για την συνεργασία μας. Κυρίως όμως ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπαίκτες μου, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, γιατί χωρίς την καθημερινή προσπάθεια τους μέσα στο γήπεδο, την αυταπάρνηση και τον χαρακτήρα που δείξανε στα δύσκολα τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί. Αυτά τα δύο χρόνια εκτός από άκρως επιτυχημένα και όμορφα υπήρξαν και αρκετά διδακτικά για εμένα. Καλή τύχη σε όλους, εις το επανιδείν.

Υ.Γ. Όπου αστοχείς να επιστρέφεις, όπου πετυχαίνεις να φεύγεις»