Μετά από τρία χρόνια ως προπονητής αλλά και περισσότερα από 5 ως παίκτης του Ηλυσιακού, ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι των Παναγιώτη Καυκή και του αγαπημένου του Ηλυσιακού -όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο τεχνικός το μεσημέρι της Πέμπτης (26/5).

Φέτος, η ιστορική ομάδα της πρωτεύουσας κατάφερε να σώσει την κατηγορία στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής με τον ικανό κόουτς στον πάγκο της, καταλαμβάνοντας εν τέλει την 10η θέση του εν λόγω γκρουπ μετρώντας 10 νίκες σε 26 απόπειρες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η πρώτη μου μεταγραφή σαν παίκτης ήταν για τον Ηλυσιακό…!
Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Ηλυσιακός ήταν και η πρώτη μου ομάδα σαν προπονητής…!

Ένας κύκλος όμως 3 χρόνων για εμένα κλείνει εδώ. Με όμορφες στιγμές και καινούριες εικόνες, αλλά και με πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες εμπειρίες για όλους (λόγω πανδημίας) αλλά ΟΛΑ είναι μέσα στην ζωή!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους τον καθένα ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους! Κατ’αρχάς τον Thanasis Thomopoulos που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα και ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εμένα! Τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και με τους οποίους σε καθημερινή βάση ζούσαμε πολλές ώρες μαζί: Litopoulos Giorgos Giorgos Dimitropoulos, Θοδωρής Τσέλος , Nikos Alexiou, Νίκος Γκίνης, Valantis Rizos και Thanassis Tsakalos. Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια, αλλά πιο πολύ τα παιδιά που παλέψαμε παρέα μέχρι τέλους. (Συγνώμη ρε μάγκες αν σας πίεζα κάποιες φορές ίσως περισσότερο απ’οτι έπρεπε!). Όλους τους φιλάθλους, που παρά τις δυσκολίες μείνανε κοντά στην ομάδα και την στήριζαν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική! Θεωρώ πως τα πήγαμε καλά αν και ο Σύλλογος αυτός αξίζει πολύ περισσότερα!

Εύχομαι στην συνέχεια να τα κατακτήσει! Μπορεί να φεύγω… αλλά μην ξεχνάτε οτι παραμένω πάντα Ιλισιώτης!»