Η ομοψυχία μεταξύ των οργανωμένων οπαδών, και μη, της ΑΕΚ ικανοποίησε τους διοικούντες το Τμήμα Μπάσκετ. O Aλέξης Αλεξίου μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για το αποτέλεσμα της σχετικής έρευνας:

“Είναι γεγονός ότι ικανοποιήθηκα από όσα διάβασα. ‘Ηταν μία θετική εξέλιξη η άποψη των οργανωμένων. Τους ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια. Είναι γεγονός ότι τα λόγια τους μας δίνουν δύναμη ώστε να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Βέβαια, θεωρώ ότι με όσα έχω συμβάλλει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ με τη μορφή χορηγιών, αλλά και με την στήριξη που παρέχω ως νομικός σύμβουλος, έχω αποδείξει ότι στόχος μου ήταν και παραμένει το συμφέρον της ΑΕΚ. Αυτό φαίνεται ότι αναγνωρίζεται και το εκτιμώ. Η στήριξη από μέρους των οπαδών της ΑΕΚ ανεξάρτητα πού ανήκει κανείς αποτελεί για μας σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια μας”.

Ο κ. Αλεξίου είπε ακόμη: “Είναι σημαντικό, που στηρίζουν την προσπάθειά μας για να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί, που ανήκει, παρότι ορισμένοι διαφωνούν με την συμμετοχή μας στη Βήτα Εθνική και εξέφρασαν την πίκρα τους γι’ αυτό. Θέλω να πω με την ευκαιρία, που μου δίνετε, ότι πικρία νιώθω κι εγώ για την εξέλιξη αυτή. Κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος γι’ αυτό που έγινε. Δεν υπήρχε, όμως, άλλη λύση. Η ΑΕΚ έπρεπε να παίξει ή στη Βήτα Εθνική, ή στο… πουθενά! Επιλέξαμε τη Βήτα Εθνική”.