Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου την Κυριακή 11/2, με αθλητές, παράγοντες, προπονητές, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πολιτικούς να τιμούν με την παρουσία τους τον ιστορικό όμιλο. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, εκτός των άλλων το σωματείο βράβευσε την ομάδα μπάσκετ του «1968» που μέλη της έδωσαν το παρόν και μοιράστηκαν μνήμες από την τότε εποχή.

Mάλιστα, o εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και σε όλα τα μέλη του για την πολύ όμορφη και εντυπωσιακή εκδήλωση, όπου ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Δελάκης έκανε μία μικρή αναδρομή στην ιστορία και επιβεβαίωσε ότι το “Ηράκλειο” Ο.Α. Α. συμβάλλει στον μέγιστο βαθμό για την ανάδειξη και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ταυτόχρονα επιτελεί σημαντικό έργο, αφού έχει μετατρέψει τον μικρό χώρο όπου δραστηριοποιείται σε μια κυψέλη παραγωγής αθλητών και ταλέντων, όπου η μεγάλη πλειοψηφία είναι παιδιά.
Όλοι ευχηθήκαμε να έχουν Δύναμη και Υγεία, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους με το ίδιο μεράκι και αγάπη, διότι σήμερα περισσότερο από ποτέ η κοινωνία μας τούς έχει ανάγκη και τα 90 χρόνια ύπαρξης του Ομίλου, να γίνουν 190, αφού η προσφορά του στον Αθλητισμό της Κρήτης είναι τεράστια».

basketaki.news