Αίολος/Γόμφοι και Ίκαροι Τρικάλων έκαναν την προσπάθεια τους στον 3ο όμιλο της Β΄Εθνικής, με καλή παρουσία των δύο ομάδων συνολικά.

Ωστόσο το αποτέλεσμα μετράει πάντοτε, με το ταμείο να γίνεται στο τέλος και έτσι κερδισμένος ήταν ο Νίκος Οικονόμου, μιας και μαζί με τους παίκτες του στον Ερμή Σχηματαρίου τερμάτισαν στην 1η θέση και ανήλθαν στην Α2 Εθνική.

Ο Γιώργος Ηλιάδης είχε προαναγγείλει εξελίξεις, πριν από λίγο καιρό και να που οι σκέψεις και η πρόταση του τίθενται σιγά-σιγά σε εφαρμογή.

Οι δύο ομάδες των Τρικάλων αναμένεται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αφού θα επέλθει συνάντηση στις 7 Ιουνίου, μεταξύ των προέδρων των δύο συλλόγων, Δημήτρη Παπαγεωργίου από τη μία και Κώστα Σκρέτα από την άλλη.

Σκοπός είναι να συγκροτηθεί μία δυνατή ομάδα, με ισχυρή και υγιή διοίκηση, που θα είναι ικανή για το βήμα παραπάνω και θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο μπάσκετ της πόλης.

Ηλιάδης, Σκρέτας και Παπαγεωργίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, για να παραθέσουν το πλάνο της επόμενης ημέρας, όπως προαναφέρθηκε στις 7 Ιουνίου.

Θέση άλλωστε πήρε και η ομάδα των Ικάρων, οπότε το σενάριο ευσταθεί και η 7η Ιουνίου είναι κρίσιμη ημερομηνία για το μπάσκετ των Τρικάλων.

ΕΔΩ