Η Μεγαρίδα διανύει την παρθενική της σεζόν στη Β’ Εθνική, με την ομάδα της Δυτικής Αττικής να θέλει να πραγματοποιήσει μία πορεία αντάξια των προσδοκιών που έχουν γίνει, με στόχο τις ακόμα πιο λαμπρές ημέρες για το σύλλογο.

Το απόγευμα της Κυριακής ήταν ένα από τα ευκολότερα για το σύνολο του Γιώργου Μάνταλου, το οποίο και επικράτησε του Δούκα με 75-52, με την άμυνα να είναι το μεγάλο όπλο των γηπεδούχων. Ο αγώνας αυτός είχε και ένα ιδιαίτερα ευχάριστο νέο για τους νικητές, πέρα από το ροζ φύλλο αγώνα, που αποτελεί και παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ο λόγος για τον Πέτρο Κατσουλάκο. Ο Κατσουλάκος είναι μόλις 18 ετών και φέτος του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών και μάλιστα σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό επίπεδο, φορώντας τη φανέλα της Μεγαρίδας. Ο ύψους 1,94 φόργουορντ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση, πετυχαίνοντας 10 πόντους με 7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και κερδίζοντας το χειροκρότημα, τόσο από το κοινό που βρέθηκε στο κλειστό των Μεγάρων για να παρακολουθήσει τον αγώνα, όσο και από την ίδια του την ομάδα, μιας και έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτούς τους αγώνες.

Ο Κατσουλάκος με το Νίκο Κασπίρη ήρθαν το καλοκαίρι από την Πάτρα, με τον πρώτο να προέρχεται από τις ακαδημίες του Προμηθέα Πατρών και να συνεχίζει στην Απολλωνιάδα και τον δεύτερο να έχει ήδη ρόλο στον Απόλλωνα Πάτρας. Δύο παίκτες με όλο το μέλλον μπροστά τους και αποτελούν το νέο αίμα της Μεγαρίδας. Μιας Μεγαρίδας που τους ανοίγει αυτό το δρόμο, δίνοντας τους παιχνίδια, χρόνο και ρόλο, χωρίς να “φοβάται” για το αρνητικό αποτέλεσμα, δεδομένων και των στόχων που έχουν τεθεί.

Η Μεγαρίδα, λοιπόν, δείχνει το παράδειγμα, τα παιδιά μέχρι στιγμής το εκμεταλλεύονται και είναι ώρα να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες αυτό το δρόμο.