Εφυγε σαν κύριος από τον Μανδραϊκό ο Τζίμης Κουστένης. Ο καταξιωμένος προπονητή και η ομάδα προχώρησαν στο διαζύγιο από κοινού. Καμιά φορά τα διαζύγια αυτά δεν είναι βελούδινα και στις περιπτώσεις αυτές τα καρφιά δίνουν και παίρνουν. Ο Τζίμης Κουστένης όμως, δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Πάλεψε, δούλεψε σκληρά, μόχθησε μαζί με την ομάδα και την θεωρεί ξεχωριστό κεφάλαιο της καριέρας του. Ετσι την αποχαιρέτισε με τον τρόπο που της αρμόζει. Ο 52χρονος προπονητής είπε “αντίο” στον Μανδραϊκό με ένα ξεχωριστό post που έκανε στο Facebook, στο οποίο ανέφερε ότι μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να πορευτούν πλέον σε χωριστούς δρόμους, ευχήθηκε στην ομάδα να βρει τον δρόμο της και επισήμανε ότι συγκυρίες δεν επέτρεψαν στην ομάδα να παίξει πλήρης από την αρχή της χρονιάς.

Αναλυτικά ο Τζίμης Κουστένης ανέφερε στο post που έκανε:

«Μετά την συνάντηση που είχα με το πρόεδρο της ομάδας του Μανδραϊκού κ.Παπανικολάου αποφασίσαμε από κοινού ότι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές να τερματίσουμε τη συνεργασία. Εύχομαι στην ομάδα να βρει το δρόμο της, το οποίο θα γίνει όταν θα είναι πλήρες το ρόστερ. Δυστυχώς συγκυρίες δεν μας επέτρεψαν από την αρχή της χρονιάς να παίξουμε πλήρης. Καλή συνέχεια και καλές γιορτές».

ΤΟ POST ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ ΚΟΥΣΤΕΝΗ