Σε μια περίοδο που δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξαπολύουν μύδρους και κατάρες κατά της διαιτησίας μετά από ήττες, ο Πανερυθραϊκός δίνει το εντελώς αντίθετο παράδειγμα και φυσικά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έχασε την Κυριακή (23/12) μέσα στην έδρα της από τον Δούκα με 80-77 στον Ομιλο του Νότου της Β’  Εθνικής. Ο σύλλογος, όμως, δεν τα έβαλε με τους διαιτητές Κωνσταντινόπουλο και Αργυρούδη. Κάθε άλλο. Τους αποθέωσε σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την διαιτησία τους στο παιχνίδι! Και φυσικά δεν τα έβαλε ούτε με τους παίκτες για την ήττα, καθώς ο σύλλογος τόνιζε στην ανακοίνωση ότι έκαναν τρομερή προσπάθεια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

“Ο Πανερυθραϊκός μας δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει νικηφόρα το 2018, αφού στο συγκλονιστικό ντέρμπι απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα γνώρισε την ήττα, με τους παίκτες μας ωστόσο να κάνουν τρομερή προσπάθεια, να βγάζουν… ψυχή και να χάνουν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Ειδική μνεία, ωστόσο, αξίζει και το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης, καθώς οι κ.κ. Κωνσταντινόπουλος και Αργυρούδης, σε ένα ματς εξαιρετικά υψηλής δυσκολίας, με πολλές δυνατές “μονομαχίες” και αμέτρητες δύσκολες φάσεις, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το έργο τους, πιάνοντας άριστη απόδοση και να κάνουν μία ΤΙΜΙΑ διαιτησία.

Είθισται οι διαιτητές να τα… ακούνε συχνά από παίκτες, ομάδες και προπονητές, ωστόσο απ’ την πλευρά μας -και παρά την ήττα μας- οφείλουμε να συγχαρούμε τους δύο διαιτητές του χθεσινού μας αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα για την απόδοσή τους και να τονίσουμε ότι τέτοιες διαιτησίες προάγουν το αγαπημένο μας άθλημα.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ”!