Τα δύσκολα έχουν αρχίσει να περνάνε για τον Α.Ο. Αγρινίου, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη… κρίση στη διετή παρουσία του Χρήστου Μυριούνη που έφερε την παραίτηση του Έλληνα προπονητή. Αυτή, βέβαια, έμεινε… αποδεκτή μόνο για μερικές ώρες, καθώς οι διοικούντες την “ανακάλεσαν” και τον έπεισαν να παραμείνει στο τιμόνι.

Ποιος είναι, πλέον, ο στόχος; Κάποιοι θεωρούσαν πως φέτος θα κατακτηθεί ο στόχος της απευθείας ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία, χωρίς… μπαράζ και ανακατατάξεις. Ωστόσο, οι “κακές” ήττες μέχρι στιγμής αναγκάζουν τους Αγρινιώτες να μην σκέφτονται τέτοια πράγματα (προς το παρόν) και να κοιτάζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Το διπλό στη δύσκολη έδρα της Χαλκηδόνας έφερε ικανοποίηση και ψυχολογική ανάταση, ενώ στόχος είναι μετά την κατήφεια να ξεκινήσει η… ανηφόρα που θα φέρει συνεχόμενες νίκες και θα διώξει μακριά την αρνητική ενέργεια που υπήρχε.

Η διοίκηση της ομάδας περιμένει από το κοινό της πόλης να δώσει μαζικό “παρών” και να στηρίξει τις προσπάθειες των καλαθοσφαιριστών.