Και οι τέσσερις βλέπουν φαβορί την ΑΕΚ στο μπαράζ των Τρικάλων, αλλά ο προπονητής του Στρατωνίου, Δημήτρης Μύθου, επιθυμεί… νίκη του Ηρακλή!

Το ενδιαφέρον “γκάλοπ” παρουσιάζει σήμερα η “ΩΡΑ των σπορ” και έχουν πάρει επίσης μέρος για λογαριασμό του Αιγάλεω, ο Δημήτρης Καρβέλας, ο τεχνικός του πρωταθλητή του Βορρά, Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας, και ο άσσος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Στράτος Τσαμπής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γκίμας: “Θα τον χαρακτήριζα τον Ηρακλή πολύ καλή ομάδα η οποία βασίζεται στο κομμάτι το δημιουργικό σε δύο παίκτες. Ο ένας είναι στην περιφέρεια, ο Μπεχλιβάνης και ο άλλος ο οποίος δημιουργεί φάσεις ή σκοράρει μέσα στην ρακέτα είναι ο Τοπούζης. Με μια εικόνα που έχω για την ΑΕΚ, αυτή στο ματς με το Ψυχικό πιστεύω ότι είναι μια πλήρης ομάδα η οποία θα μπορούσε και να πρωταγωνιστεί στην Α2 με το ρόστερ που έχει. Πιστεύω ότι είναι καλύτερη και από την ομάδα μου και από τον Ηρακλή. Σε ένα τέτοιο ματς δεν μπορούμε να προδικάσουμε το αποτέλεσμα γιατί και ο Ηρακλής έχει φανέλα με ιστορία. Διαθέτει ένα καλό τεχνικό τιμ και παίκτες αλλά η ΑΕΚ έχει πιο μεγάλο ρόστερ έναντι του Ηρακλή. Προβάδισμα νίκης πιστεύω ότι έχει η ΑΕΚ”.

Καρβέλας: “Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα έμπειρη μεν, αλλά μέτρια δε. Έχοντας δει και την ΑΕΚ και τον Ηρακλή θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα επικρατήσει εύκολα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι την διαφορά την κάνει ο Μπεχλιβάνης στον Ηρακλή. Αν η ομάδα της ΑΕΚ περιορίσει τον συγκεκριμένο παίκτη δεν θα έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη όπως νομίζω ότι ο βόρειος όμιλος δεν έχει καμιά σχέση σε ποιότητα με τον νότο που είναι πιο ποιοτικός. Ο Ηρακλής δεν υπερτερεί σε κανένα σημείο της ΑΕΚ. Για να χάσει το παιχνίδι η ΑΕΚ πρέπει να το χάσει η ίδια”.

Μύθου: “Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει την ΑΕΚ, αλλά ο Ηρακλής δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε ιδιαίτερα, αν και δίκαια κέρδισε την δεύτερη θέση. Σε έναν αγώνα μπαράζ όλα γίνονται. Δεν ξέρω αν η διαφορά δυναμικότητας είναι τόσο μεγάλη όσο θεωρητικά φαίνεται -μιας και οι ομάδες του Νότου θεωρητικά είναι πιο δυνατές από αυτές του Βορρά- αλλά σε ένα τέτοιο ματς δεν υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Μακάρι να κερδίσει ο Ηρακλής λόγω Βορρά. Πάντως, δίνω ένα 60% υπέρ της ΑΕΚ και ένα 40% υπέρ του Ηρακλή”.

Τσαμπής: “Ο Ηρακλής είναι μια νεανική ομάδα η οποία έχει έναν από τους πιο έμπειρους της κατηγορίας, τον Μπεχλιβάνη. Στηρίζεται πολύ στο δυνατό και γρήγορο παιχνίδι γιατί είναι μια πολύ αθλητική ομάδα. Η ΑΕΚ ωστόσο είναι αναμφισβήτητα το φαβορί της αναμέτρησης γιατί έχει το πιο δυνατό ρόστερ και τους πιο ποιοτικούς παίκτες σε όλη την Β’ Εθνική, κάτι που σε ένα τέτοιο ματς θα παίξει μεγάλο ρόλο. Σ΄ αυτό το ματς έχει ελαφρύ προβάδισμα η ΑΕΚ λόγω εμπειρίας και ποιότητας. Αλλά επειδή ο Ηρακλής θα παρατάξει τον ενθουσιασμό και την νεανικότητα που έχει στο ρόστερ στο συγκεκριμένο ματς θα παίξει ρόλο και το πάθος που θα βγάλουν οι δύο ομάδες”.