Η Δάφνη Δαφνίου έψαχνε την πρώτη της νίκη μετά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, με το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΝ Κηφισιάς να ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο μιας και η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται και αυτή στην ίδια ζώνη της βαθμολογίας.

Οι “πράσινοι” μπορεί να έπαιζαν με απουσίες μιας και είχαν εκτός τον Γεωργούτσο και τον Μιχόπουλο, εναλλάσσονταν όμως συνεχώς στο σκορ με την ομάδα της Κηφισιάς, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στο 5λεπτο της παράτασης. Τότε μίλησε και ο κόσμος της ομάδας που έδωσε δυναμικά το παρόν, αλλά και οι ηγετικές φυσιογνωμίες του ρόστερ, όπως είναι ο Γιώργος Τσιάκος και ο Ηλίας Σοφρωνάς.. Χαρακτηριστικά, στην τελευταία επίθεση της ΑΕΝΚ, ο Τσιάκος φύλαξε σαν… κέρβερος την ρακέτα και μάλιστα κατάφερε να διατηρήσει τη μπάλα εντός παρκέ με την άμυνα του, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Ο Σοφρωνάς στα τελευταία δεύτερα κατάφερε να είναι αυτός που κέρδισε ένα κρίσιμο φάουλ και με τις δύο εύστοχες βολές του χάρισε μία πολύ κρίσιμη νίκη που δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Δείτε το χαρακτηριστικό video: