“Πετούσε” από την χαρά του, χθες, ο Δημήτρης Χουχουλής. Λογικό. Τη νίκη της καριέρας του έκανε, τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά στο (ιστορικό) μέγεθος του αντιπάλου, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που είχε παθητικό τρεις ήττες σε τρία ματς με την ΑΕΚ .

Ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού έκανε την παρακάτω δήλωση, μετά την λήξη του αγώνα, στην “ΩΡΑ των σπορ”: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την φετινή Α2. Δύο ομάδες πολύ καλές, μια ομάδα με ποιότητα (η ΑΕΚ) και μια ομάδα με πολύ μεγάλη ενέργεια (ο Πανερυθραϊκός). Διαχειρίστηκαν ένα παιχνίδι και πρόσφεραν ένα πολύ καλό θέαμα στον κόσμο. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Αυτή την νίκη την κάναμε μόνο για τον Πανερυθραϊκό. Αυτό θέλω να ‘ναι ξεκάθαρο σε όλους γιατί μπορούν να ακουστούν διάφορα. Μόνο για τον Πανερυθραϊκό, γιατί έχουμε μεγάλη ιστορία. Δεν μας έχουν χαρίσει τίποτα. Ίσα ίσα μας έχουν κυνηγήσει και γι’  αυτό και μόνο παίζουμε”.

Για το αν ήταν ο σκόρερ της τελευταίας στιγμής ο “ΜVP”  του αγώνα: “Νομίζω πως “MVP: ήταν η ομάδα, ο κόσμος και δίνω το …χάλκινο μετάλλιο στον Καλλιανιώτη. Ομάδα, κόσμος. και Καλλιανιώτης οι κορυφαίοι της αναμέτρησης”.