Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας σώθηκε από την… πανδημία καθώς οι πιθανότητες να κέρδιζε την παραμονή του στην Β’ Εθνική εντός των τεσσάρων γραμμών, αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν, δεν ήταν με το μέρος του. Φέτος, θα προσπαθήσει να αλλάξει λίγο την νοοτροπία που λειτουργεί φτιάχνοντας ένα συμπαγές σύνολο που θα στελεχωθεί από έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες, έτσι ώστε να βρεθεί μία ισορροπία. Ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Ζάχος που θα προσπαθήσει να καθοδηγήσει την ομάδα στην Β’ Εθνική της σεζόν 2020-2021 μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για το όραμα των ανθρώπων της ομάδας και φυσικά το δικό του.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Ζάχου στην σελίδα της ομάδας στο Facebook:

«Ο Ιωνικός γυρίζει σελίδα και γίνετε μια νέα προσπάθεια που θα δοθεί ο χρόνος συμμετοχής σε παίκτες υψηλού επιπέδου αλλά μικρής ηλικίας που για κάποιους λόγους δεν είχαν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που τους αρμόζει από τις προηγούμενες ομάδες τους.

Αυτοί οι παίκτες που θα είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους αθλητές μας και με προσπάθεια και με πολύ δουλειά και όρεξη θα ενοποιηθούν το αντρικό με το εφηβικό και το παιδικό τμήμα, με την ίδια καθημερινή προπόνηση και με κοινά όλα τα αμυντικά και επιθετικά στοιχεία των ομάδων. Όλοι θα αποτελούν μέρος του συνόλου, μέλος της οικογένειας του Ιωνικού. Μειώνοντας τις αποστάσεις μεταξύ των τμημάτων δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές , μικρούς και μεγάλους, να ονειρεύονται και να γίνουν σύντομα αυτοί οι πρωταγωνιστές της ομάδας μας.

Βέβαια η Β Εθνική κατηγορία είναι μια πολύ δυνατή κατηγορία και θα χρειαστεί η βοήθεια κάποιων πιο μεγάλων παικτών που είναι επιλεγμένοι να έχουν το ρόλο του μέντορα βγάζοντας τα καλύτερα στοιχεία μέσα από την καθημερινή προπόνηση μεταλαμπαδεύοντας την εμπειρία τους δημιουργώντας ένα δυνατό και ομοιογενές σύνολο γεμάτο υγεία και ενέργεια»