Η πρόσληψη του Σάββα Κατσούνη από το Αιγάλεω μπορεί να έκλεισε την (μεγάλη) τρύπα που υπήρχε στον πάγκο του “Σίτι”, αλλά οι αγωνιστικές εκκρεμότητες καλά κρατούν. Ο έμπειρος τεχνικός έπιασε άμεσα δουλειά και προσπαθεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα να ολοκληρώσει την επάνδρωση του ρόστερ, με την απόκτηση δύο έμπειρων παικτών να αποτελεί προτεραιότητα, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις κατά το παρελθόν.

Το πρωτάθλημα, άλλωστε, ξεκινά σε δέκα μέρες και η πρεμιέρα κόντρα στο Μαρούσι μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι καλούνται να ξεπεράσουν όλα τα αγωνιστικά προβλήματα και να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι στην αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Μαζί με την ανδρική ομάδα, όμως, στο “Σίτι” έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα και στην παραγωγική διαδικασία. Έτσι, τις ακαδημίες του συλλόγου των δυτικών προαστίων επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μιλώντας στους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες για την πορτοκαλί μπάλα και τις θυσίες που πρέπει να κάνουν προκειμένου να φτάσουν στην κορυφή.

Ο πολύπειρος σέντερ δεν πρόκειται να είναι ο μοναδικός που θα περάσει από το Αιγάλεω, καθώς σειρά αναμένεται να πάρει ο βετεράνος πόιντ γκαρντ και ομοσπονδιακός τεχνικός στις “μικρές” εθνικές ομάδες, Γιώργος Λιμνιάτης, ο οποίος θα δώσει το “παρών” σε ημερίδα που διοργανώνει η ομάδα των δυτικών προαστίων και θα διδάξει στους μικρούς αθλητές τα μυστικά της ντρίμπλας.