Η αρχή των ανανεώσεων στα Τρίκαλα έγινε με έναν παίκτη από τον Αίολο-Γόμφους (Αλέξανδρο Κολότσιο). Συνεχίστηκε με έναν των Ικάρων (Λεωνίδα Τριανταφύλλου) και ακολούθησε άλλος ένας από τον Αίολο-Γόμφους, τον Δημήτρη Ψύρρα.

Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ (1994, 1.92) έγινε έτσι ο τρίτος παίκτης από τη συνένωση των δύο τρικαλινών ομάδων, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του στην ενωτική προσπάθεια που κάνουν πλέον τα Trikala Basket. Την προηγούμενη χρονιά ο Ψύρρας ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Αίολου-Γόμφων στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, έχοντας 247 πόντους σε 23 αγώνες (10,7 μ.ό.).

Κάπου μεταξύ των ανανεώσεων τα Τρίκαλα έχουν ανακοινώσει επίσης και την πρώτη τους φετινή μεταγραφική κίνηση, τον Γιάννη Βαβάτσικο.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Ένας ακόμη Τρικαλινός αθλητής με πλούσιες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, έδωσε τα χέρια με την διοικούσα επιτροπή των Trikala Basket.

Ο 28χρονος Δημήτρης Ψύρρας, μετά και από την εισήγηση του Χάρη Φόρου, θα μείνει στην πόλη προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα αυτής ενισχύοντας σημαντικά το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Ο Ψύρρας είναι 28 ετών, έχει ύψος 1,92μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”».