Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα χθες (20/3) κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι του Βόλου μεταξύ των Νίκης και Ολυμπιακού, όταν οπαδός των γηπεδούχων τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα και άμεσα οδηγήθηκε σε τοπικό νοσοκομείο της πόλης έχοντας χάσει την ακοή του!

Από μεριάς της, η γενική αρχή της ομάδας από τη Νέα Ιωνία πήρε σήμερα (21/3) θέση για το ζοφερό αυτό συμβάν, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα προβεί σε μέτρα τιμωρίας του ατόμου που έριξε την κροτίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε σήμερα τον τραυματισμό ενός φιλάθλου της ομάδας μας, από ρίψη κροτίδας αρκετή ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σύσσωμη η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα σταθεί στο πλευρό του τραυματία φιλάθλου, στον οποίο ευχόμαστε γρήγορα περαστικά.

Σε ό,τι αφορά τον ανόητο που πέταξε την κροτίδα, να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θέλουμε κοντά μας τέτοιους ανεγκέφαλους, δεν τους έχει καμία ανάγκη το άθλημα, πρέπει να τους αποκλείσουμε διά παντός από κάθε αθλητική δραστηριότητα της Νίκης Βόλου και από την πλευρά θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό».