Μεταγραφικό… φινάλε με τον πιο εμφατικό τρόπο φρόντισε να βάλει η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Νίκου Καπετζόγλου και Γιάννη Βαβάτσικου, αλλά και την παραμονή του Δημήτρη Δέσπου στο δυναμικό του συλλόγου. Τόσο ο Καπετζόγλου όσο και ο Δέσπος προπονούνταν εδώ και αρκετό καιρό με την “Ένωση” με την επικύρωση της συμφωνίας να αποτελούσε θέμα χρόνου.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαβάτσικος αποτελεί την τελευταία πινελιά του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, αφού ο Βαγγέλης Ζιάγκος δηλώνει ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Το τμήμα Μπάσκετ της ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τον αθλητή Δημήτρη Δέσπο (2.09, 36 ετών). Επίσης, ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Νίκου Καπετζόγλου (1.93, 22 ετών) με τη μορφή δανεισμού από τη Νήαρ Ηστ, καθώς και την απόκτηση μιας νέας μεταγραφής, του αθλητή Γιάννη Βαβάτσικου (2.01, 22 ετών). Ευχόμαστε όλοι μαζί να οδηγήσουν το τμήμα σε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά”.