Συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ του ο Αίολος Αστακού, καθώς μετά την πρόσληψη του Μιχάλη Κουταλιανού, και τον συμφωνία με τον Γιώργο Μπρόζο, σας είχαμε προϊδεάσει ότι αναμένεται να ακολουθήσουν άλλες δυο πρωτοκλασάτες μεταγραφές.

Έτσι, δυο παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν ανόδους με τις ομάδες τους αναμένεται να αγωνίζονται τη νέα σεζόν στον Αστακό, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Τάσο Χαρισμίδη και Γιάννη Θανόπουλο. Ο Τάσος Χαρισμίδης (2,03 – 34 ετών) αποτελεί το alter ego του Νίκου Κακλαμάνου, με τον οποίο ξανά σμίγει εκ νέου, ενώ στο πρωτάθλημα που μας πέρασε κατάφερε να κερδίσει την άνοδο του στην Α1 με την Καβάλα, έχοντας 8,1 πόντους και 6,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αποτελώντας κατά γενική ομολογία έναν από τους καλύτερους σέντερ στην Α2.

Ο Γιάννης Θανόπουλος (1,95 – 24 ετών), αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε στον Αρκαδικό, με τον οποίο κέρδισε επίσης την άνοδο του στην Α1, ενώ είχε 3,3 πόντους και 1,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Και οι τρεις (Κακλαμάνος, Χαρισμίδης, Θανόπουλος) αγωνίστηκαν στον Κόροιβο την σεζόν 2013-2014 όταν η ομάδα της Ηλείας πανηγύρισε την άνοδο της στην Basket League.