Ο Φιλαθλητικός μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας υποστεί μόλις μια ήττα έπειτα από επτά αγωνιστικές, όμως ο Έσπερος ΑΟΠΑ θα τον υποδεχθεί (22/11, 17:00) με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως εξήγησε ο Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος.
 
 
«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτή είναι και η φιλοσοφία που μας διέπει ως ομάδα. Για τη νίκη θα προσπαθήσουμε και με τον Φιλαθλητικό, είπε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε:
 
-Τι γνωρίζεις για τον Φιλαθλητικό;
 
«Είναι ομάδα που της αρέσει να παίζει γρήγορα, όπως και εμείς. Εχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει πολλά. Συνεπώς το παιχνίδι για εμάς δεν θα είναι εύκολο. Όμως παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι πλεονέκτημα. Στην έδρα μας δεν πρέπει να περνάει εύκολα καμία ομάδα».
 
-Πού θα κριθεί το παιχνίδι;
 
«Στη συγκέντρωση και στην άμυνα. Πιστεύω ότι εάν κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, παίξουμε επιθετικά στην άμυνα και είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».
 
-Το πρωτάθλημα πώς το βλέπεις;
 
«Είναι πολύ ανταγωνιστικό, δύσκολο και αρκετά μακρύ. Αν εφησυχάσεις σε οποιοδήποτε γήπεδο παίζεις και με οποιοδήποτε αντίπαλο κινδυνεύεις να υποστείς ζημιά. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο».
 
-Ο στόχος;
 
«Τον είπα στην αρχή. Να προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».
 
-Ο δικός σου στόχος;
 
«Να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα και συνεχώς να βελτιώνομαι».