Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση (και μάλιστα… ηχηρή) ολοκλήρωσε το Μαρούσι, το οποίο έντυσε στα “κιτρινόμαυρα” τον Αλέξη Τσακιρίδη. Ο πολύπειρος γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το βράδυ της Τρίτης (18/06) και, πλέον, είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα των βορείων προαστίων… στην Α2 κατηγορία. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο ίδιος μιλώντας στο basketblog.gr.

Μιλάμε για μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, με πολλές ευρωπαϊκές συμμετοχές και τίτλους. Βλέποντας αυτά τα λάβαρα όταν κάνεις προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά, οι στόχοι πρέπει να είναι υψηλοί. Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα η ομάδα εκεί που της αξίζει. Με τιμά που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. Πιστεύω πως έχοντας υγεία και δύναμη θα πάνε όλα καλά για το Μαρούσι”, ενώ αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του (Ιωνικός Ν.Φ.), είπε:

“Θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο του Ιωνικού Ν.Φ. για τα δύο χρόνια συνεργασίας που είχαμε και ειδικά τον Σπύρο Σταθούλη, ο οποίος με πίστεψε σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Θέλω να πιστεύω ότι βοήθησα και με βοήθησαν”.

Το μεταγραφικό σαφάρι δεν σταματά, όμως, εδώ για τον κόουτς Βαγγέλη Μάγειρα, ο οποίος συνεχίζει να “χτενίζει” την αγορά αναζητώντας τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Αλέξη Τσακιρίδη.