Τα βήματα προόδου της αντρικής ομάδας του Ιπποκράτη είναι εντυπωσιακά το τελευταίο διάστημα και βαδίζει στα χνάρια του γυναικείου που είχε πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια. Η αποχώρηση του Χάρη Κουλουριώτη από την τεχνική ηγεσία με προορισμό τον νεοφώτιστο στη Β’ Εθνική, Οίακα Ναυπλίου, αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα για τους Δωδεκανήσιους, οι οποίοι ωστόσο σχεδιάζουν την επόμενη μέρα τους, με μεγάλο στόχο -σύμφωνα με πληροφορίες μας- τον Άγγελο Τσάμη.

Ο πολύπειρος γκαρντ, ο οποίος ήταν καταλύτης στην άνοδο του Χολαργού στην Stoiximan.gr Basket League, αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα ονόματα free agents στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι και ο Ιπποκράτης προσπαθεί να τον κάνει δικό του. Θα ξανασμίξει άραγε η… παρέα του Κολοσσού που είχε μεγαλουργήσει τα προηγούμενα χρόνια στα μεγάλα σαλόνια; Οι Κώστας Χαρίσης και Αντώνης Ασημακόπουλος έκαναν την αρχή και περιμένουν τον καλό τους φίλο να έρθει στην Κω για να… τρυπήσει το όποιο ταβάνι της ομάδας τους.

Ο Τσάμης σαφώς δεν θα μπορούσε να μείνει… ασυγκίνητος στο έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Αν υπογράψει στον Ιπποκράτη θα τον περιμένει ένα υψηλό συμβόλαιο, μαζί με ηγετικό ρόλο και ιδανικές συνθήκες για να αφήσει το στίγμα του και εκεί. Ωστόσο, όπως είπαμε η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς οι ομάδες που τον θέλουν είναι ουκ ολίγες…