Η ηρεμία επανήλθε στο στρατόπεδο του Αμαρουσίου μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη ο Γιώργος Κερασοβίτης. Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού ο τραυματισμός του στο παιχνίδι κόντρα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός, απ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Κι αυτό γιατί… τη γλίτωσε με βαρύ διάστρεμμα (στον δεξιό αστράγαλο), κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου είκοσι (20) μέρες.

Στο Μαρούσι δεν βιάζονται να τον επανεντάξουν στη λειτουργία της ομάδας, αφού στόχος τους είναι να του δώσουν το χρόνο να αποθεραπευθεί σε όσο διάστημα χρειαστεί. Προς το παρόν, πάντως, οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν καθημερινά την κατάσταση του αστραγάλου του προκειμένου να δουν αν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ νωρίτερα απ ότι αναμένεται.

Εξάλλου, ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, Βαγγέλης Μάγειρας, μιλώντας στο basketblog.gr για την προσεχή αναμέτρηση με το Στρατώνι, αλλά και τις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος στον όμιλο Βορρά της Β’ Εθνικής, τόνισε:

“Πάμε να κάνουμε όσες νίκες γίνεται για να σιγουρέψουμε την παραμονή. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από την πέμπτη θέση κινδυνεύουν. Με δεδομένο πως στο ρόστερ δεν έμεινε κανένας παίκτης από την περσινή σεζόν, ούτε καν έφηβος, αυτή είναι μια χρονιά προσαρμογής για να δούμε τι μπορούμε να φτιάξουμε εν όψει της επόμενης σεζόν”.