Έτοιμος για τη νέα πρόκληση που έχει στην καριέρα του με τον Αμύντα εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο basketblog.gr o Σάκης Γεωργοπαπαδάκος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πορτοκαλί” μίλησε τόσο για τα “δυνατά χαρτιά” της νέας του ομάδας, που είναι η αγάπη για το μπάσκετ και η σωστή παιδεία, όσο και για τη χρονιά που πέρασε στον Α.Ο. Κύμης.

Ο Αμύντας δείχνει να είναι ένα υγιές σωματείο, που πρώτα απ όλα οι άνθρωποί του έχουν χαρακτήρα και σωστή παιδεία. Και αυτό φαίνεται από τη δουλειά που κάνουν στα τμήματα υποδομής. Αγαπούν το μπάσκετ και αυτό είναι ζηλευτό. Όλα τα παιδιά τα ήξερα και από παλιά, είναι πάρα πολύ καλοί όλοι τους. Νομίζω ότι αν έχουμε υγεία και λίγη τύχη, όλα θα πάνε καλά“, δήλωσε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του και κατέληξε αναφερόμενος στον Α.Ο. Κύμης και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν μερικούς μήνες:

Φεύγω από τον Α.Ο. Κύμης με πολύ θετικές εντυπώσεις! Γνώρισα ανθρώπους που θα μιλάω μαζί τους για μία ζωή. Έκανα φιλίες που θα κρατήσουν και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους πρώην συμπαίκτες μου. Ήταν όλοι ένας κι ένας. Και οι κ. Παναγιώτης και Δημήτρης Θωμάς της διοίκησης είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Η μόνη πίκρα ήταν ότι πληρώσαμε το γεγονός ότι στην αρχή της χρονιάς, τέσσερα άτομα τραυματιστήκαμε. Αυτή ήταν μία ατυχία που κουβαλούσαμε για όλο το χρόνο. Αξίζουν, πάντως, συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Κύμης για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική“.