Την σπουδαιότερη μεταγραφική κίνηση της ιστορίας του ολοκλήρωσε ο Μανδραϊκός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με τον Νίκο Ψυλέα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του basketblog.gr που νωρίτερα μιλούσε για σπουδαίο μεταγραφικό μπαμ.

Έτσι ο 36χρονος πολύπειρος φόργουορντ μετά από τρία χρόνια στον Εθνικό επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δίνοντας μια σπουδαία λύση στον Θεόφιλο Μπεκέ, με τη νεοφώτιστη ομάδα να έρχεται σε συμφωνία και με τον Διονύση Μουστόπουλο ο οποίος την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Πεντέλη. Ο 24χρονος φόργουορντ μετά τον Φάρο Κερατσινίου βοήθησε σημαντικά την ομάδα των Βορείων προαστίων καθώς με 15 πόντους ανά παιχνίδι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και 9ος συνολικά στον 1ο όμιλο.

Πλέον ο Μανδραϊκός είναι κοντά στο να αποκτήσει και τον Νίκο Γεωργοπαπαδάκο, ο οποίος μετά από δυο σεζόν στον Πανερυθραϊκό, είναι έτοιμος να πει το μεγάλο ναι, ισχυροποιώντας τα μέγιστα την ομάδα της Μάνδρας, που βάζει πλώρη για σπουδαία χρονιά.