Τα πλάνα του Σάββα Συμεωνίδη δεν σταματούν να αλλάζουν, με τον έμπειρο προπονητή να καταλήγει, εν τέλει, πως η προσθήκη ενός πάουερ φόργουορντ ήταν πιο σημαντική από αυτή του σούτινγκ γκαρντ.

Η “τρύπα” που υπήρχε, άλλωστε, στη συγκεκριμένη θέση ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να πάρει το ρίσκο της μη μεταγραφής ενός τεσσαριού. Οι “μπλε” έδωσαν τα χέρια τον Παναγιώτη Κατράνα (27, 2.01) προσθέτοντας στη μηχανή τους έναν πολύ έμπειρο παίκτη, αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παπάγου, Ολυμπιακό, Άλιμο, Ίκαρο Καλλιθέας, Αίολο Τρικάλων και Ιωνικό Ν.Φ..

Ο 27χρονος φόργουορντ θα περάσει το απόγευμα από τα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αποτελέσει και με τη βούλα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων.

Περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση φαντάζει δύσκολη, κυρίως λόγω του χαμηλού μπάτζετ, αν και ο Σάββας Συμεωνίδης δεν αποκλείει να γίνει ακόμα μία κίνηση στην περιφέρεια εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό στο μέλλον. Άλλωστε, από εδώ και στο εξής ο χρόνος αποτελεί σύμμαχο του Χολαργού στην αναζήτηση ενός ακόμα παίκτη από τη στιγμή που το ρόστερ είναι “γεμάτο” σε όλες τις θέσεις.

Τέλος, φιλικά παιχνίδια με Λαύριο (05/09) και Αετό (08/09) θα δώσουν οι νεοφώτιστοι αυτή την εβδομάδα με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.