Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος μετά από μία ακόμα επιτυχία με την Εθνική της Ελληνικής Αστυνομίας ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο έμπειρος γκαρντ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με το Παγκράτι, όντας ο πλέον κομβικός παίκτης στις τελευταίες αγωνιστικές των “ροσονέρι”, τους οποίους και βοήθησε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Πλέον, ο… Σπανούλης των φτωχών ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο Γεωργοπαπαδάκος είναι έτοιμος να υπογράψει στον Μανδραϊκό. Η πρόταση που δέχθηκε ήταν ιδιαίτερα καλή για τα δεδομένα του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την αρνηθεί, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Στον Μανδραϊκό αναμένεται να βρει δύο πολύ οικεία του πρόσωπα ο Γεωργοπαπαδάκος. Ο λόγος για τον δίδυμο αδερφό του, Νίκο, αλλά και τον Τζίμη Κουστένη, τον προπονητή της ομάδας της Δυτικής Αττικής, με τον οποίο συνεργάστηκαν πριν λίγο καιρό στο Παγκράτι. Οι δύο άνδρες κατάφεραν να πείσουν τον Γεωργοπαπαδάκο και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.