Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΑΟΝΣ «Ο Μίλων», όπου μεταξύ των άλλων φαίνεται πως ο προπονητής των επιτυχιών, ο Νίκος Καραγιάννης, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, φαίνεται πως βρίσκουν απέναντί τους τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι φρόντισαν να δείξουν τις διαθέσεις τους σχετικά με το ζήτημα που πρώτο το basketblog.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζουμε πως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μέχρι και την επερχόμενη Τρίτη (7/6) θα έχουν παρθεί όλες εκείνες οι αποφάσεις για το μέλλον του οργανισμού της Νέας Σμύρνης -ο οποίος επέστρεψε φέτος μετά από 14 χρόνια στο επίπεδο της Β’ Εθνικής.

 

Αναλυτικά:

«ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ. ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΑ ΌΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ.

Τις τελευταίες ώρες ακούμε περίεργα πράγματα για την ομάδα μπάσκετ. Ακούγονται αδιανόητες φήμες και ουσιαστικά μιλάνε για τη διάλυση της ομάδας και την απομάκρυνση του Νίκου Καραγιάννη. Μια ομάδα που μας κάνει περήφανους όλους που μας γεμίζει ελπίδες για το μέλλον και που βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα που επανήλθε μετά από 14 χρονια στη Β εθνική απειλειται επειδη καποιοι έχουν βαλθεί να κανουν τα προσωπικα τους γούστα και να επιβάλλουν καταστάσεις με το έτσι θέλω. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να επιβληθεί με το έτσι θέλω ένας άνθρωπος που δεν τον θέλει κανείς στην ομάδα μπάσκετ μόνο και μόνο επειδή κάποιοι θέλουν να δείξουν τη δήθεν δύναμη τους.

Κύριοι Αφήστε την ομάδα τον προπονητή το σταφ και όσους βάζουν πλάτη εδώ και 3 χρόνια να λειτουργήσουν με ηρεμία και να οδηγήσουν τον Μιλωνα εκεί που του πρέπει. Δεν καταλαβαίνετε ότι με αυτά που κάνετε διώχνετε ότι πιο υγιές έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο? Η ώρα της ευθύνης σας είναι τώρα.

Αν κάποιοι είτε από τη διοίκηση είτε παραγονταρεοι έχουν βαλθεί να χαλάσουν αυτό το όνειρο θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Κάθε υγιής Μιλωνιτης θα είναι απέναντι σε όποια προσπάθεια να τραβηχτεί το χάλι κάτω απ τα πόδια της ομάδας.

Ελπίζουμε να είναι μόνο φήμες.

Η νέα διοίκηση να δείξει σοβαρότητα και να συνεχίσει να κάνει το σωστό για το καλό του Μίλωνα και μόνο.

Milon Fans».