Επιβλητικός ήταν ο Φίλιππος Βέροιας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο (15/09) απέναντι στον Πρωτέα Γρεβενών. Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και στις δύο πλευρές του παρκέ με το τελικό 72-45 να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Τα επόμενα φιλικά τεστ για την ομάδα του Δημήτρη Γκίμα είναι προγραμματισμένα για αύριο (18/09) και μεθαύριο (19/09) απέναντι σε Στρατώνι και Τρίκαλα. Πρόκειται για δύο πολύ δυνατά παιχνίδια στα οποία ο προπονητής των νεοφώτιστων θα έχει την ευκαιρία να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του Φίλιππου: “Προετοιμαζόμαστε σκληρά επί τρεις εβδομάδες. Στον αγώνα με τον Πρωτέα η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή, αγωνίστηκαν όλοι οι παίχτες και δοκιμάσαμε αρκετά σχήματα. Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Τα επόμενα δυο φιλικά παιχνίδια με Στρατώνι και Τρίκαλα είναι πιο δύσκολα και εκεί θα μπορέσουμε να δούμε τυχόν λάθη και να τα διορθώσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας”.