Ο Οίαξ Ναυπλίου ολοκλήρωσε ονειρεμένα την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και ετοιμάζεται να πάει… παρακάτω, έχοντας πλέον στην κατοχή του το εισιτήριο για τη Β’ Εθνική Κατηγορία που τόσο ήθελε. Ποιος θα είναι, όμως, ο προπονητής στη νέα εποχή;

Η λογική έλεγε πως το τιμόνι θα παρέμενε στον Παύλο Νώντα, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία στα τοπικά πρωταθλήματα και κατάφερε να προβιβάσει το σωματείο της Αργολίδας στις εθνικές κατηγορίες, κερδίζοντας μάλιστα και την άνοδο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Ωστόσο, για λόγους που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε, οι δύο πλευρές είναι κοντά στο “διαζύγιο” και μάλιστα υπάρχει και φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση.

Και τ’ όνομα αυτού: Νίκος Οικονόμου! Ο Έλληνας τεχνικός πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League με τον Πανιώνιο, ενώ τη σεζόν που τελείωσε κατάφερε να οδηγήσει τον Απόλλωνα Πατρών στα πλέι οφ της Α2, πριν αποχωρήσει λόγω των εξωαγωνιστικών προβλημάτων που υπήρχαν. Πλέον, κοιτάζει την επόμενη μέρα της καριέρας του και η ομάδα του Ναυπλίου θέλει να τον κλείσει, εφόσον, βέβαια, δεν υπάρξει ανατροπή σκηνικού με τον Παύλο Νώντα, ο οποίος χαίρει εκτίμησης και σεβασμού στον Οίακα για το επιτυχημένο του έργο.